OM OSS

Hos oss på Munhälsan Vaxholm möter du välutbildade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som ger dig förstklassig tandvård i en stressfri miljö. Vi har många års erfarenhet av både barn- och vuxentandvård och vet hur vi ska ta hand om dig och dina tänder på bästa sätt.


För dig som förknippar tandläkarbesök med rädsla eller oro kan vi på Munhälsan Vaxholm erbjuda framgångsrika metoder med behandling under lugna former och med mycket omtanke som hjälper dig att känna trygghet och slappna av. Vi på kliniken arbetar alla för att ditt besök hos oss ska bli så behagligt som möjligt.


Vår tandläkarmottagning är toppmodernt utrustad, vilket bland annat innebär att vi arbetar med digital röntgen och datoriserad journal. Med digital röntgen utsätts du för betydligt mindre strålning än tidigare, dessutom kan du tillsammans med din tandläkare direkt ta del av dina röntgenbilder på en datorskärm när ni diskuterar behandlingar och resultat. Ytterligare en fördel med den nya digitala tekniken är att den inte kräver några kemikalier, vilket är bra för miljön.


Vill du veta mer om oss eller boka en tid är du varmt välkommen att kontakta oss på:

Telefon: 08 541 336 36

E-post: munhalsan.vaxholm@ptj.se


I våra ljusa och luftiga behandlingsrum vilar du skönt i ergonomiskt utformade stolar.